Volgende >>


Koersbal compleet met bruine + gele koersballen (bias 3)


Koersbal compleet met bruine + gele koersballen (bias 3)


Speelmat 8x2 meter

Bestelnummer: 515501-SVTDe complete Koersbal, Indoor Bowls- of Carpet Bowlsset bestaat uit een koffer met daarin een meetlint, kleine witte bal (de jack) 4 bruine en 4 gele koersballen (afzonderlijk gemerkt met gekleurde cirkels) met bias 3 (660 gram p.st.) een handleiding, een opberghoes en een sterke lichtgewicht koersbalspeelmat 8 x 2 meter, welke is voorzien van 2 afneembare veiligheids-& antikrullatten aan de kopse kant van de mat.

De speelmat met groene toplaag, aan de onderzijde voorzien van een hechte antisliplaag, weegt slechts 22 kg en is om die reden in gebruik arbotechnisch verantwoord (plaatsen en opbergen). Bijkomend pluspunt is dat over de mat gelopen kan worden en dat deze gemakkelijk schoon te maken is (stofzuigen). Nog een pluspunt is dat de ballen niet in een spoor 'wegzakken' en soepel over de speelmat rollen.

Na het spelen van koersbal wordt de speelmat in de meeste gevallen keurig opgerold en opgeborgen. Zodra een koersbalspeelmat weer wordt uitgerold blijven de uiteinden vaak omhoog gekruld. Het terugvouwen van opstaande uiteinden is een bekend terugkerend ritueel. Verder speelt veiligheid een belangrijke rol. Bij gemonteerde veiligheids- & antikrullatten is het niet meer mogelijk om aan de speelzijden van de koersbalmat met schoenen "achter" de speelmat te blijven haken en blijven rolstoelen voor de speelmat staan. Speelmatten die voorzien zijn van veiligheids- & antikrullatten worden sneller opgerold en uitgerold !

Wilt u volgens de algemeen in gang zijnde spelregels Koersbalspel/Carpet Bowls/Curve Bowls spelen? Bestel dan een speelmat met één- of zonder veiligheids- & antikrullatten.

Koersbalset compleet: bruine en gele koersballen 3 bias,
speelmat 8x2 meter met 2 Veiligheids- & Anti-krullatten
Bestelnummer: 515501-SVT

Zie ook bij accessoires: draaibare koersbal "glijbaan" voor rolstoelgebruikers!

Koersbal set 4/ bestelnr. 5155004-SVT    
Koersbal set 5/ bestelnr. 5155005-SVT    
Koersbal set 6/ bestelnr. 5155006-SVT